Samenwerking | Partner JOGG

Partner JOGG

FNLI-makelaarsrol bij JOGG

JOGG richt zich op de leefomgeving waar kinderen en jongeren veel komen. De programma’s en projecten in deze omgevingen stimuleren een gezonder aanbod van eten en drinken, meer bewegen, voldoende ontspanning en slaap. JOGG ondersteunt, adviseert en biedt inspiratie, kennis en samenwerking.

Website JOGG

Onze leden

Bekijk hier onze leden en lees hoe ze het aanpakken

Bakkerijsector en JOGG werken samen aan gezond Nationaal Schoolontbijt

Samenwerking met JOGG in de gemeente Heerenveen

Royal Smilde levert hier jaarlijks een bijdrage aan. Daarnaast is Ronald Prince, CEO Royal Smilde, enkele jaren lid geweest in de stuurgroep van JOGG. Een van de acties was o.a. in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen. In samenwerking tussen de Big 10 bedrijven, waar Royal Smilde er 1 van is, en de gemeente Heerenveen is geïnvesteerd in de ‘Drink Water’ campagne.


De bedrijven hebben gezamenlijk een bijdrage geleverd en deze is ingezet in waterlessen, bidons, posters en flyers om het belang van water drinken te communiceren.


Daarnaast is ingezet op:


  • Waterdrinkmeters in de schoolklassen
  • Een voorleesboekje voor kinderen van groep 1-4 van JOGG
  • De realisatie van watertappunten in de gemeente.


Alles om zo spelende en sportende kinderen aan te moedigen om water te drinken.


Royal Smilde deed ook mee in de ‘Drink Water’ campagne voor bedrijven. Werknemers werden op het werk water met een smaakje aangeboden. Deze recepten konden, vergezeld met een waterkaraf en drinkglazen, mee naar huis genomen worden. Zo kon men zowel op het werk als thuis ontdekken hoe leuk en lekker water drinken is.

Drink Water campagne